Uniqats AB

Om oss

Vi är städfirma som riktar sig till både privat- och företagskunder i Göteborgsområdet. Vårt fokus ligger alltid på god kvalitet och noggrannhet. Våra kunders och medarbetare tillfredsställelse är viktigaste för oss.

Om Uniqats

Uniqats började erbjuda städhjälp i Göteborg med omnejd år 2012. Tack vare ett stort fokus på hög kvalitet och kompetent städpersonal har vi många nöjda kunder som varit med oss redan från början. Som kund hos oss får du tjänster utförda av ett professionellt städbolag och som bevis på det har vi en stor mängd positiva omdömen från våra kunder.

Vi har många års erfarenhet av städning och vet hur man får varje vinkel och vrå skinande rent. Vi erbjuder professionell och noggrann städhjälp till bra pris. Vi anpassar våra städtjänster till kundens behov och vi jobbar ständigt på att förbättra oss. Med samma omsorg och professionalism städar vi både en mindre lägenhet och ett stort kontor.

Personal och Trygghet

Vi väljer ut våra medarbetare med stor omsorg och noggrannhet. All vår personal får specialutbildning för att du ska känna att du får det du förväntar dig av oss och kanske lite till. Våra nyanställda inleder sitt arbete med betalda introduktionsdagar där de får lära sig alla tips och tricks för en lyckad städning.

På Uniqats tar vi våra kunders säkerhet och förtroende på största allvar. Om något oväntat händer under städningen kan du vara säker på att våra försäkringar täcker kostnaderna. Alla nycklar vi använder har identifiering med dolda markeringar, så ingen obehörig kan se vem nyckeln tillhör. Med den lösningen vill vi ge dig en extra trygghet samt minska stress eller oro när någon annan städar ditt hem eller kommer till kontoret.

Vi och effekterna av vårt arbete