Uniqats AB

Tjänster

Tjänster UNIQATS Städservice

Vi på Uniqats är proffs på städning i alla dess former. Våra kvalitetssäkrade städtjänster gör vardagen enklare och roligare för både privatpersoner och företag.

Regelbunden
hemstädning

Ett rent hem är viktigt för oss alla, men det kan ibland vara svårt att hitta tiden. Fler och fler inser fördelarna med att komma hem till en ren bostad och att slippa lägga energi på städning. Regelbunden hemstädning är en av våra mest populära tjänster.

Engångs
hemstädning

Har du inget behov av regelbunden städservice och vill bara ha hjälp när orken inte finns? Då kan du boka våran engångs tjänst när du själv känner för det! Vi kan utföra standard städning, storstädning, samt visnings- och byggstädning.

Fönsterputsning

Renare fönster ger ljus och trevligare inomhusmiljö. Extra tid behövs om du önskar rengöring av fönsterkarmar inuti, mellan och utanför, fönsterspröjs, persienner samt av och på montering.

Flyttstädning

När man flyttar ut måste man städa alla utrymmen som många inte tänker på. En flyttstädning som inte godkänns kan bli dyrare än att anlita en städfirma från början. Vi utför flyttstäd efter Mäklarsamfundets eller hyresvärdens rekommendationer och lämnar självklart garanti på vår städning.

Företagsstädning

Städningen anpassas efter företagens önskemål och naturligtvis till de tider som passar bäst. Vi erbjuder städning av kontor och trappor samt i tvättstugan, källaren och övriga offentliga utrymmen i fastigheten om så önskas. Tillsammans gör vi upp städrutiner som fungerar bäst för era fastigheter.